11 april 2010
00:00

Kuben

Referat: Avesta - Kuben

En olycklig start på matchen där vi kommer under med 2-0 efter 12 minuter, därifrån till 15 minuter in i andra halvlek gör vi en bra match och spelar jämnt med ett starkt Avesta, Hugo gör i den 29 minuten vårt enda mål på ett långskott som inte såg helt otagbart ut. Efter ett lite snöpligt 3-1 är vi tvungna att flytta fram positionerna och straffas med 4-1. Sista kvarten kommer vi åter upp i nivå utan att kunna komma till något vassare avslut. Avesta visar upp en duktig höger back och ett skickligt innermittfält, en rättvis seger för ett lag som kommer att tillhöra övre halvan. Vi tar nya tag och jobbar vidare mot de två närmaste hemmamatcherna på Norrporten. Resultaten från första omgången ser hittills ut som att lagen från vår grupp förra året kommer att få fullt upp i den här serien vilket kanske inte var helt oväntat.